Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznad Frankfurta

Piloti Croatia Airlinesa uspješno prizemljili zrakoplov nakon tehničkog kvara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na letu Croatia Airlinesa Zagreb-Frankfurt došlo je do tehničkog kvara na sustavu za izvlačenje zakrilaca zrakoplova Airbus 320 i to uoči planiranog slijetanja u frankfurtsku zračnu luku.

Airbusu 320 Croatia Airlinesa prošle srijede dogodio se mehanički kvar iznad Frankfurta na letu iz Zagreba - krilca zrakoplova se nisu spustila. Iz Croatia Airlinesa kažu kako 'sigurnost 98 putnika i pet članova posade na tom letu ni u jednom trenutku nije bila ugrožena s obzirom da su posade Croatia Airlinesa školovane i uvježbane za ovakve situacije'.

Pročitajte i ovo Avion Prelet aviona VIDEO Što se to događa na nebu iznad Zagreba? Građane uznemirilo kruženje aviona Ilustracija Uzrok nepoznat U požaru u stambenoj zgradi ozlijeđeno 19 osoba: U akciji spašavanja sudjelovalo više od 70 ljudi

>> Problemi rastu: U Croatia Airlinesu 20 posto zaposlenika je višak

Iz CA tvrde kako nije bila riječ o prisilnom, već o tehničkom slijetanju, a priloti su primijenili predviđenu sigurnosnu proceduru, koja je implementirana u operativne priručnike kompanije te je zrakoplov sigurno sletio u zračnu luku Frankfurt.

Dodaju kako su putnici o tehničkom kvaru obaviješteni u trenutku kada se kvar dogodio, a da prema službenim izviješćima pilotske i kabinske posade s tog leta, u zrakoplovu nije bilo nikakvih neuobičajenih reakcija putnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene