Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gubitak od 475 milijuna kuna

Problemi rastu: U Croatia Airlinesu 20 posto zaposlenika je višak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Croatia Airlinesu 20 posto zaposlenika je višak. Hrvatska nacionalna aviokompanija, završila je 2012. godinu u gubitku od čak 475 milijuna i 100 tisuća kuna.

Glavni razlog velikog gubitka Croatia Airlinesa, prema tvrdnjama predsjednika Uprave Krešimira Kučka, napuhavanje je vrijednosti zrakoplova. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vatreni obruč VIDEO Požar u Italiji zarobio putnike u avionu Croatia Airlinesa: "O njima se vodi sva moguća skrb" Zrakoplov Ryanaira (Foto: AFP) Ipak ne polijećemo! Zbog ovog poteza Ryanair otkazao čak 110 letova za Zagreb

>> U Croatia Airlinesu najavljeni otkazi: Bez posla ostaje 10 posto radnika

Sindikat je uvjeren da se restrukturiranje tvrtke može provesti bez otpuštanja radnika. 'CA sigurno neće završiti u stečaju, ali za to je potrebna dobra volja obadvije strane. Radnici su uvijek bili operativni i uvijek su ukazivali na probleme', kaže Tomislav Rajković, sindikat zaposlenika u zarakoplovstvu 

TON:...ova uprava kao i do sada stoji na raspolaganju svim zaposlenicima vezano za ovo rekonstruiranje', rekao je Krešimir Kučko predsjednik Uprave CA.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene