Slijetanje automobila u kanal kod Varaždina
Slijetanje automobila u kanal kod Varaždina Foto: JVP Varaždin

U Črešnjevu kod Varaždina u subotu oko 18 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 34-godišnji vozač automobila.


Muškarac, koji je bio pod utjecajem 2,48 promila alkohola, sletio je s ceste u jarak kod dvorca Šaulovec te podletio pod betonski most. Ostao je zarobljen u vozilu pa su pozvani varaždinski vatrogasci.

Vezani članci Vozač se automobilom zabio u parkirana vozila u Dubravi Policija objavila detalje jučerašnje nesreće u Dubravi: Vozač bježao s mjesta druge nesreće, Audi mu je privremeno oduzet Prometna nesreća kod Knina - 1 Objavljeni detalji strašne nesreće kod Knina: Zaustavio se na cesti zbog kvara, na njega naletio drugi automobil. Na mjestu poginula dvojica mladića

Iz JVP Varaždin su na teren izašli s dva vozila i sedam vatrogasaca. Ozlijeđenog vozača do njihovog dolaska iz vozila su već izbavili djelatnici Hitne i pružali mu pomoć. Nakon što su provjerili vozilo i otpojili akumulator, vatrogasci su napustili mjesto nesreće koje su do dolaska policije osiguravali članovi DVD-a Beretinec. 

Kako su nam kazali iz PU varaždinske, muškarac je prevezen u bolnicu i nije životno ugrožen.