Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz stranke poručuju

Vandali uništili vizuale MOST-a na prozorima: 'Samo ste nas još više motivirali'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S prozora središnjeg ureda MOST-a nezavisnih lista u Zagrebu u srijedu rano ujutro uništen je vizual s porukom "Želim živjeti u uređenoj Hrvatskoj", a iz te stranke nepoznatim vandalima poručuju kako ih taj čin nije pokolebao već im je još jednom dokazao da su na pravom putu.

Kako je MOST objavio na svojoj Facebook stranici, vjerojatno bi i ostali vizuali bili uništeni da se u samom uredu nije u to vrijeme nalazila nekolicina volontera.

Pročitajte i ovo Marija Selak Raspudić Nastavak sukoba Selak Raspudić o raskolu u Mostu: "Zbog Miletića sam odustala od liste za europske izbore, ali nije samo on u pitanju" Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić Liste za EU izbore Raspudići napustili stranku? "Ne znam što vam nije jasno"

Petrov: Most je problem HDZ-u i SDP-u zbog poruke da se stvari mogu mijenjati

Poruka "Želim živjeti u uređenoj Hrvatskoj" određenim je interesnim skupinama očito bila neprihvatljiva. Ako ste nas mislili pokolebati, znajte da ste nam upravo napravili motivacijsku uslugu da još žešće prionemo poslu. Vaš vandalizam je dokaz da smo na pravom putu, poručuju iz MOST-a nepoznatim uništavačima njihova vizuala. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene