Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Šibeniku

"Leti visoko među zvijezdama": Ovoga tjedna bit će posljednji ispraćaj djevojčice Kiare koja je ujedinila Hrvatsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osmogodišnja Kiara Goršić koja je ujedinila Hrvatsku, bit će ispraćena ovog petka u 17 sati na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku.

"Posljednji ispraćaj naše voljene Kiare održat će se u petak 2. rujna u 17 sati na gradskom groblju Kvanj u Šibeniku.

Prije obreda same sahrane biti ćete u mogućnosti izraziti sućut obitelji, te upisati ukoliko želite nekoliko riječi u Kiarinu knjigu sjećanja.

Leti, leti visoko među zvijezdama zvijezdo naša najsjajnija, anđele nas najmiliji! Čuvaj nas jedina! Vole te mama, tata i seka najviše!", objavljeno je na Facebook stranici "Kiara želi život".

Osmogodišnja Šibenčanka Kiara Goršić kojoj je 2021. godine dijagnosticiran zloćudni tumor na mozgu, preminula je krajem srpnja u SAD-u, gdje je bila na eksperimentalnom liječenju.

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Njihov maleni junak Emotivna poruka oca preminule Kiare koja je ujedinila Hrvatsku: "Pomaknula je granice i napravila nemoguće"

Nakon što joj je dijagnosticiran tumor na mozgu, prošla je tešku operaciju. Obitelj je nakon toga prikupljala sredstva za odlazak na liječenje u SAD. U humanitarnoj akciji prikupljeno je oko 18 milijuna kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene