Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta od sedam tisuća eura

Ukrao traktor pa se vozikao: Avantura neslavno završila

Traktor
Traktor Foto: Getty Images
Otkriven je i kazneno prijavljen 19-godišnjak koji je prije desetak dana kod Donjeg Miholjca ukrao traktor, vozio se po susjednim zemljištima i oštetio ih te sletio u korito Stare Drave.

Osječko-baranjska policija izvijestila je da je kriminalističkom istragom utvrdila da je osumnjičeni između 18. i 19. ožujka na izletištu "Stara Drava" u parkiranom traktoru pronašao ključ, upalio ga te se vozio po susjednim zemljištima.

Pročitajte i ovo Pokolj u SAD-u Identificirana napadačica Pokolj u SAD-u: Žena upala u školu i ubijala ljude, policija objavila snimku

Pročitajte i ovo Ilustracija u Babinoj Gredi Odbačen u kanal i teško ozlijeđen: Policija traži vozača koji je udario biciklista i pobjegao

Pritom je oštetio ograde, stupove i stabla te vlasnicima pričinio štetu od oko sedam tisuća eura, a potom traktorom sletio u korito Stare Drave te se udaljio u nepoznatom smjeru.

Protiv 19-godišnjaka slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku, uz kaznenu prijavu zbog oštećenja tuđe stvari i neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene