Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez traga

Otac osumnjičenog za ubojstvo male Danke pušten iz pritvora, tijelo djevojčice još nije pronađeno

Nestala Danka Ilić
Nestala Danka Ilić DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Radoslav Dragijević Radoslav Dragijević Foto: Nova.rs/Vesna Lalić Ubojice Danke Ilić Ubojice Danke Ilić Foto: Nova.rs Danka Ilić Danka Ilić Foto: Facebook +0 Nestala Danka Ilić Galerija 1/4 >>
Otac osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke pušten je na slobodu nakon što mu je istekao dvomjesečni pritvor. Radoslav Dragijević sumnjiči se da je pomogao sinu Dejanu premjestiti tijelo djevojčice.

Radoslav Dragijević (73), otac osumnjičenog za ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić, pušten je u srijedu na slobodu nakon što mu je istekao dvomjesečni pritvor, doznaje Nova.rs. Informaciju je potvrdio tužitelj Višeg javnog tužiteljstva u Zaječaru Miodrag Canović.

Nestala Danka Ilić Radoslav Dragijević Foto: Nova.rs/Vesna Lalić

Dragijević se sumnjiči da je pomogao sinu Dejanu nakon ubojstva premjestiti tijelo djevojčice.

Podsjetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. ožujka u Banjskom Polju kod Bora, a policija je, nakon deset dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, uhitila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića iz Bora, za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a zatim njezino tijelo stavili u prtljažnik i odvezni na deponij. Tijelo djevojčice još uvijek nije pronađeno.

Nestala Danka Ilić Ubojice Danke Ilić Foto: Nova.rs

Tijekom istrage privedeni su i otac i brat osumnjičenog Dejana, Radoslav i Dalibor Dragijević, zbog sumnje da su pomogli osumnjičenom Dejanu premjestiti tijelo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije mu bilo spasa VIDEO Crni dim iznad Kornata! U samo deset minuta izgorio i potonuo službeni brod Nacionalnog parka

Istraga slučaja u sjeni je nasilne smrti Dalibora Dragijevića, brata osumnjičenog Dejana. Dalibor je umro tijekom policijskog zadržavanja. Dragijević je tvrdio da ne zna gdje je tijelo djevojčice, a navodno su ga policajci tukli kako bi dobili informacije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene