Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđena je

Teta iz vrtića napala supruga - htjela ga ugristi za vrat! Napravila rusvaj u policiji: "Go*na jedna nesposobna, je*em vam mater nesposobnu"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ovih je dana okončano suđenje vrtićkoj odgojiteljici koja je napala supruga, a onda vrijeđala policiju.

Vrtićka odgojiteljica Hana (35) prošle godine u prosincu uhićena je pod optužbama za psihičko i fizičko nasilje u obitelji nakon što je fizički napala supruga u prisutnosti malodobnog djeteta. Ovih je dana okončano suđenje.

"Supruga je vrijeđala riječima: 'Muslimansko go*no, je*em ti oca i majku!' Bacala je stvari po stanu i fizički nasrnula na njega, pritom ga obujmivši rukama i pokušavši ugristi za vrat", piše u presudi. Takvo ponašanje izazvalo je osjećaj straha i uznemirenost.

Pročitajte i ovo Ilustracija Koruptivna kaznena djela Velika akcija USKOK-a! U tijeku su uhićenja, pod istragom više od 40 ljudi, navodno i neki policajci i djelatnici Ministarstva gospodarstva

Pročitajte i ovo ZET autobusi Novi napad Napadnuta vozačica autobusa: "Dvije balavice od 15 godina su je srušile i cipelarile"

No tu nije stalo njezino divljanje. Za vrijeme boravka u policiji vrijeđala je policajce govoreći im: "Go*na jedna nesposobna, je*em vam mater nesposobnu, koja vam je pi*ka materina, kurvo, nadobudan si, imao si loše ocjene u školi pa si policajac!"

Pročitajte i ovo Odvjetnici Mate Matić i Dubravka Krklec nakon stravičnog požara VIDEO Odvjetnici otkrili za što se tereti Bedu: "Ovo je nešto neobično..."

Hana je sve priznala na sudu te tijekom suđenja poručila: "Toga dana sam malo popila, što inače ne radim. Ne znam šta mi se dogodilo, ali reagirala sam potpuno neprimjereno. Zbog toga se iskreno kajem i obećavam da više neću ponoviti ovakve prekršaje". Okrivljenici je izmjerena količina alkohola od 0,92 promila, piše Danica

Pročitajte i ovo Policija uhićeni policajci i pročelnica USKOK objavio detalje zataškavanja prometne nesreće u kojoj je sudjelovao gradonačelnik Vrbovskog

Sutkinja ju je proglasila krivom i kaznila s 20 dana uvjetnog zatvora, od kojih se odbijaju dva dana provedena u policijskom pritvoru. Mora platiti i 300 eura novčane kazne. Presuda je nepravomoćna.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene