Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nevjerojatno

Pokazivao poznaniku srednji prst na ulici: Prvo je uhićen, a sad mu prijeti kazna i do 4000 eura

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je poznaniku u nekoliko navrata na ulici pokazao srednji prst. On ga je odlučio prijaviti te mu sada prijeti kazna do 4000 eura ili 30 dana zatvora.

Muškarac (40) je uhićen jer je poznaniku u više navrata pokazivao srednji prst na ulici.

Kako navodi policija, to se događalo nekoliko puta tijekom 8. listopada i 4. studenog. Muškarcu (39) kojem je srednji prst bio upućen to je u jednom trenutku prekipjelo te je o svemu obavijestio policiju.

Pročitajte i ovo Gordan Grlić Radman poljubio njemačku ministricu Annalenu Baerbock pokušao poljubiti ministricu "Nepodnošljivo, nasilno i seksistički": Zastupnica o pokušaju Grlića Radmana da poljubi ministricu

Razlog zbog kojeg je 40-godišnjak godinu dana mlađem poznaniku pokazivao srednji prst zasad nije poznat, no riječ je o nekim ranijim razmiricama, piše Danica.

"Policijski službenici su utvrdili da je 8. listopada i 4. studenoga tijekom dana na području Pakraca, 40-godišnjak na ulici u više navrata pri susretu pokazivao srednji prst 39-godišnjaku", poručili su iz policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pohvalili se VIDEO Ukrajina uništila novi ruski brod na Krimu, objavili i snimku: "Ruska mornarica je skalpirana"

Spomenuti 40-godišnjak je uhićen te protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Novim zakonom muškarcu prijeti kazna od 700 do 4000 eura ili 30 dana zatvora. Prekršaj poput ovog mogao bi se okvalificirati kao vrijeđanje građana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene