Predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović prilikom posjeta Osijeku u stopu je pratila lijepa žena koja radi u osiguranju.

Galerija


Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u subotu je sudjelovala na svečanoj sjednici Županijske skupštine u povodu Dana Osječko-baranjske županije.

Vezani članci Policija, ilustracija - 1 U Puli šipkama i palicom nasrnuli na starijeg muškarca koji je priskočio u pomoć supruzi Policija (Dnevnik.hr) MUP potvrdio: Pokradeni (i) čuvari članova obitelji predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović - "Izrečena je disciplinska mjera..."

Ondje se obratila mladima koji ostaju i koji se u svom zavičaju bore za bolju budućnost, gradeći vlastite uspješne poduzetničke i životne priče. ''Treba nam vaš entuzijazam i optimizam. A onima koji su otišli želim reći: povratak ne znači neuspjeh! Naprotiv! Donesite nam svoja iskustva, budite kreatori napretka, ne samo u Slavoniji nego u cijeloj Hrvatskoj“, istaknula je, poručivši kako je to ujedno i njezina briga i obveza, kako zbog svih onih koji su u Slavoniji dali život za slobodnu i suverenu Hrvatsku, tako još više zbog djece i mladih, kojima se mora osigurati život u njihovoj domovini i zavičaju.

U pratnji Predsjednice cijelo je vrijeme bila i žena iz osiguranja koja je plijenila poglede. Kako je izgledao posjet Predsjednice možete pogledati u priloženoj galeriji fotografija