Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednik HSP-a Anto Đapić odbacio je danas jučerašnje optužbe osječko-baranjskog župana Krešimira Bubala (HDSSB) da je u predizbornoj kampanji za prijevremene osječke izbore koji će se održati 9. ožujka, svojatao neke projekte financirane iz županijskog i gradskog proračuna, odnosno sredstvima poreznih obveznika.


Tijekom današnjeg predstavljanja HSP-ova programa za uređenje središta Osijeka Đapić je, na novinarsku zamolbu da komentira Bubalov istup, takve tvrdnje ocijenio "smiješnim", kazavši kako je svima poznato da je "HSP predvodio osječko Gradsko poglavarstvo, da su voditelji odjela za komunalnu djelatnost, urbanizam, kulturu i financije, bili iz redova HSP-a i da je sve što je u gradu učinjeno, napravljeno upravo na tim područjima".

Vezani članci Slika nije dostupna Đapić: 'Sastanak je dogovaran dva dana' Slika nije dostupna Sanader, Đapić i HDSSB-ovac Šišljagić za istim stolom

Ustvrdivši da je sve što je u Osijeku učinjeno u posljednje dvije i pol godine učinio HSP sa svojim timom i kompetentnim ljudima, Đapić je ocijenio kako političku konkurenciju "očito hvata panika, zbog činjenice da su birači to prepoznali".

Žao mi je što je Bubalo, pred kraj kampanje, ušao u takvu vrstu polemike, iako mogu razumjeti da u redovima HDSSB-a vlada panika, ali neka birači donesu odluku, prema našim djelima, kazao je Đapić.