Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Osijek: Đapić odbacio Bubalove optužbe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HSP-a Anto Đapić odbacio je danas jučerašnje optužbe osječko-baranjskog župana Krešimira Bubala (HDSSB) da je u predizbornoj kampanji za prijevremene osječke izbore koji će se održati 9. ožujka, svojatao neke projekte financirane iz županijskog i gradskog proračuna, odnosno sredstvima poreznih obveznika.

Tijekom današnjeg predstavljanja HSP-ova programa za uređenje središta Osijeka Đapić je, na novinarsku zamolbu da komentira Bubalov istup, takve tvrdnje ocijenio "smiješnim", kazavši kako je svima poznato da je "HSP predvodio osječko Gradsko poglavarstvo, da su voditelji odjela za komunalnu djelatnost, urbanizam, kulturu i financije, bili iz redova HSP-a i da je sve što je u gradu učinjeno, napravljeno upravo na tim područjima".

Pročitajte i ovo Bruna Esih ušla je u Hrvatsku stranku prava "Bog i Hrvati" Zvijezda hrvatske desnice vraća se u politiku: Bruna Esih učlanila se u poznatu stranku i najavila borbu Slika nije dostupna Sanader, Đapić i HDSSB-ovac Šišljagić za istim stolom

Ustvrdivši da je sve što je u Osijeku učinjeno u posljednje dvije i pol godine učinio HSP sa svojim timom i kompetentnim ljudima, Đapić je ocijenio kako političku konkurenciju "očito hvata panika, zbog činjenice da su birači to prepoznali".

Žao mi je što je Bubalo, pred kraj kampanje, ušao u takvu vrstu polemike, iako mogu razumjeti da u redovima HDSSB-a vlada panika, ali neka birači donesu odluku, prema našim djelima, kazao je Đapić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene