Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smanjena vidljivost

OPREZ! Poledica na cestama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima u većem dijelu unutrašnjosti Hrvatske.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Istri, Gorskom kotaru i Lici, te na autocesti A1 između Bosiljeva i Gornje Ploče, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Pročitajte i ovo Ilustracija Poteškoće u vožnji Vrijeme stvara probleme: Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorena A1 kod Svetog Roka Slika nije dostupna objavio HAK Oprez u vožnji: Moguća poledica na većini cesta u unutrašnjosti

Dionica Jadranske magistrale (D8) Omiš-Dubci bit će zatvorena za sav promet u mjestu Medići od 7,30 do 16 sati. Obilazak za osobna vozila je: Omiš-Gata-Blato na Cetini-Šestanovac-Dubci ili Split-Žrnovnica-Tugare-Gata-Blato na Cetini-Šestanovac-Dubci, a za teretna vozila: Split-Brnaze-Trilj-Cista Provo-Šestanovac-Dubci. Preporuka je voziti kroz tunela Sveti Ilija.

VIDEO Prognostičari otkrili hoćemo li imati bijeli Božić!

Zbog razminiranja od 8 do 16 sati zatvorena je državna cesta D422 na dionici Zračna luka Zemunik (ulaz u zrakoplovnu vojnu bazu Zemunik). Promet će se propuštati prvih 15 minuta u svakome satu.

Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila. Zbog radova, za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok.

Prema otoku Pagu plovi trajekt na liniji Stinica-Stara Novalja zbog radova u pristaništu Prizna.

Zbog rekonstrukcije trajektnog pristaništa u Valbiski (Krk), do 31. prosinca 2013. god. djelomično je izmijenjen red plovidbe na trajektnoj liniji 332 Valbiska – Merag.

Trajektna linija 338 Valbiska – Lopar zbog radova je u prekidu. (Hina)
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene