Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VREMENSKA PROGNOZA

VIDEO Prognostičari otkrili hoćemo li imati bijeli Božić!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oborina sigurno nema u sljedećih 10 dana. A hoće li ih biti za Božić otrkili su meteorolozi.

Stara narodna kaže - kakva Sveta Barbara takav će biti i Božić. Većina građana priželjkuje snijeg. A dugoročne prognoze kažu kako će na Badnjak biti pretežno sunčano, Božić će biti oblačan s malo sunca, a Štefanje ili blagdan Svetog Stjepana oblačan.

Pročitajte i ovo Saharski pijesak iznad Varaždina, ilustracija Ljeto je uranilo Temperature do 30 stupnjeva, a onda nagla promjena: Danas nam stiže saharski pijesak, objavljeno upozorenje za neke građane Snježna oluja, ilustracija Snijeg, vijavice i obilna kiša DHMZ objavio detaljnu prognozu uoči dramatične promjene vremena: Još sutra stabilno, a onda slijedi prava vremenska sapunica

No, s obzirom da je Božić još dosta daleko, pouzdanijih podataka nema. 'Božić je daleko, pa pouzdane informacije nemamo. ALi sa sigurnošću možemo reći da u sljedećih 10 dana neće padati ništa', rekla je Ana Bago, meteorologinja.

>>DRAMA OČAJNE MAJKE Probijala se noću kroz snijeg kako bi spasila bebu

U Istri i Dalmaciji nadaju se kako neće padati snijeg. 'To nije dobro jer se onda priroda drugačije ponaša. Manadrine recimo sazriju ranije', rekao je Ante.

Temperature se na kopnu očekuju između 0 i 5 stupnjeva Celzijevih, a na Jadranu između 10 i 15 stupnjeva. Čini se kako nas očekuje hladan, ali ne i bijeli Božić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene