Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi na cestama

Olujni vjetar otežava promet: Na A1 između Rovanjske i Svetog Roka prometuju samo osobna vozila

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Jak vjetar otežava promet u nekim dijelovima zemlje. HAK je jutros objavio podatke o tome na kojim prometnicama postoje ograničenja.

Zbog olujnog vjetra autocesta A1 Zagreb - Ploče - Karamatići između čvorova Rovanjska i Sveti Rok otvorena je samo za osobna vozila, priopćio je Hrvatski autoklub (HAK).

Obilazak je za ostale skupine državnom cestom DC54 Maslenica - Zaton Obrovački ili DC50 i DC27 Gračac - Obrovac - Karin.

Na autocesti A7 Draga - Šmrika, državnoj cesti DC1 čvor Udbina - Klapavice, državnoj cesti između mjesta i čvora Križišće (DC99), lokalnoj cesti Kraljevica - Križišće (LC58107) i Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar usporava promet na autocesti A6 Rijeka - Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Vozi se uz ograničenje brzine, ali je autocesta otvorena za sve skupine vozila.

Pročitajte i ovo Rostov na Donu - 2 Iz minute u minutu VIDEO Otkriveni detalji dogovora Kremlja i Prigožina: Vagnerovci odustali od pobune, poznato što im je obećano

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski. HAK poziva vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je priljev vozila na naplati Lučko u smjeru Karlovca; povećana je gustoća prometa u smjeru mora, a povremeno se vozi usporeno u koloni u pokretu između Zagreba i Donje Zdenčine prema Karlovcu.

Na zagrebačkoj obilaznici iz smjera čvorova Zagreb zapad i Buzin u smjeru naplate Lučko kolone su oko 1 km.

Više o aktualnom stanju u prometu možete doznati >>OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene