Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičeni u pritvoru

Pogledajte snimke uspješne akcije policije u Zagrebu: U hladnjači pronašli 90 paketa droge

U hladnjači pronašli 90 paketa droge (Foto: MUP) - 6
U hladnjači pronašli 90 paketa droge (Foto: MUP) - 6 MUP
Aktualno Galerija Policija u zagrebačkoj Trnovčiciokružila tegljač beogradskih oznaka (Video: Vijesti u 17 h) Policija u zagrebačkoj Trnovčiciokružila tegljač beogradskih oznaka (Video: Vijesti u 17 h) Foto: Vijesti u 17 h U hladnjači pronašli 90 paketa droge (Foto: MUP) - 1 U hladnjači pronašli 90 paketa droge (Foto: MUP) - 1 Foto: MUP U hladnjači pronašli 90 paketa droge (Foto: MUP) - 2 U hladnjači pronašli 90 paketa droge (Foto: MUP) - 2 Foto: MUP U hladnjači pronašli 90 paketa droge (Foto: MUP) - 3 U hladnjači pronašli 90 paketa droge (Foto: MUP) - 3 Foto: MUP +3 U hladnjači pronašli 90 paketa droge (Foto: MUP) - 4 Galerija 1/8 >>
U zagrebačkom naselju Trnovčica cijeli je dan u subotu trajao pretres kamiona koji je policija zaustavila u petak na večer tijekom redovne kontrole. Pet policijskih vozila, jedno vatrogasno vozilo te carinski djelatnici okružili su teretno vozilo beogradskih tablica, razrezivali krov te iz njega iz njega vadili crne vrećice. Akcija je zavrešila tek malo prije 17 sati.

Iz Policijske uprave zagrebačke saznajemo kako su u petak oko 23:30, pri redovitoj kontroli teretnih vozila, uočene sumnjive aktivnosti te su tri osobe privedene na kriminalističko ispitivanje, jedan Srbin i dvoje Crnogoraca.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, Ilustracija U tijeku intervencija Požar u stanu u Zagrebu: Vatrogasci na terenu Policija, ilustracija Traje očevid Tragedija u Varaždinu: Utopio se muškarac na kupalištu

Vatrogasci, policija i djelatnici carinske uprave u subotu su na Trnovčici okružili kamion beogradskih registracijskih oznaka, brusilicama rezali krov i iz opkoljenog tegljača vadili vrećice koje su potom stavljali u veće crne vreće. Akcija je završena nešto prije 17 sati, a tijekom nje cijela je ulica bila blokirana.

Policija je o događaju izvijestila priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

''Jučer, 2. studenog oko 23,20 u ulici Klin u Zagrebu na parkiralištu policijski službenici su zatekli kamion hladnjaču beogradskih nacionalnih oznaka te dva državljana Crne Gore (20 i 21) i 37-godišnjeg državljanina Srbije.

Pregledom vozila na vrhu kontejnera hladnjače uočen je prostor odvojen od tovarnog. Nadalje, zatražen je nalog za pretragu te je utvrđeno da je tovarni prostor prepravljen, a u osam odvojaka pronađeno je 90 paketa u prozirnoj PVC foliji veličine 30x30 cm ukupne količine više od 90 kilograma materije nalik na drogu marihuanu.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni će biti predani pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava zbog kaznenog djela iz čl. 190 st. 2 Kaznenog zakona RH bit će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu''.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene