Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jedna osoba poginula

Detalji stravične prometne nesreće kod Vodica: BMW-om prošao kroz crveno i zabio se u kamion miješalicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila detalje prometne nesreće koja se dogodila u petak na vodičkoj obilaznici. U nesreći je smrtno stradala putnica, a teško je ozlijeđen vozač osobnog automobila. Osim automobila, u sudaru je sudjelovalo i teretno vozilo, čiji je vozač zadobio lakše tjelesne ozljede.

U petak se na obilaznici u Vodicama dogodila teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala 38-godišnja putnica iz BMW-a, a 43-godišnji vozač automobila zadobio je teške ozljede opasne po život i prevezen je u KBC Split. U nesreći je lakše ozlijeđen i 68-godišnji vozač teretnog vozila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Prometna nesreća u Hampovici - 3 dvije osobe ozlijeđene FOTO Policija objavila detalje: 26-godišnjak se bez vozačke dozvole zabio Mercedesom u kuću

PU šibensko-kninska izvijestila je da je do prometne nesreće došlo kada je 43-godišnji muškarac BMW-om osječkih registarskih oznaka ušao u raskrižje, iako je na semaforu za njegov smjer kretanja bilo upaljeno crveno svjetlo.

U raskrižju se sudario s teretnim vozilom, točnije miješalicom za prijevoz betona kojom je upravljao 68-godišnji vozač. Njemu je semafor pokazivao zeleno svjetlo. Miješalica je BMW prednjim dijelom vozila izgurala prema semaforu koji se od udara srušio. Od siline udara oba su vozila završila izvan kolnika i zaustavila se u niskom raslinju.

Protiv 43-godišnjeg vozača osobnog automobila bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, priopćili su iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene