Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Obitelji Šarić iz Čičke Poljane dogodila se nevjerojatna tragedija, u isto vrijeme potopljena im je obiteljska kuća u Čičkoj Poljani i vikendica u Istri.


Iako im voda nije potopila optimizam, tužnih pogleda obilazili su kuću koja im je poplavljena do temelja u samo nekoliko sati. U kući im je bilo metar i pol vode, a s prvog kata nisu silazili pet dana.

Vezani članci Velike poplave u Meksiku - 1 VIDEO Velike poplave zahvatile središnji Meksiko, na poplavljenom COVID odjelu preminulo 16 ljudi: "Pacijenti nisu mogli primati kisik" Slika nije dostupna Bijesni stanovnici: 'Vidjet će na idućim izborima'

>> Poplave: Stanje se normalizira, stanovnici prijavljuju štete

'Iz poplave su nas izvukli sa čamcima i išli smo preko krova. Jedina pomoć su nam bili moj brat i šogor koji su došli sa drvenim čamcima, a veslali su lopatama', kazala je Nevenka Šarić. Da bi nesreća bila veća, to nije jedina kuća koja im je poplavljena.

Osim kuće u Čičkoj Poljani, vlasnici su i vikendice u Novigradu koja se također našla pod vodom. Za Krešimira Šarića situacija je zasad komična. 'Možda kad dođem k sebi ću nešto moći reći, sada mi je sve smiješno', kazao je iskreno.

Cijela obitelj pak najviše žali za terarijem svoga sina Tomislava koji se bavi uzgojom egzotičnih živoptinja godinama, a sada mu je sve izgubljeno. Međutim, obitelj naglašava kako ne krive nikoga već da će sami krenuti ispočetka. S njima je u najtežim trenucima bio susjed Vejsir kojem se za vrijeme poplave rodilo osmo dijete.