Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pehisti godine

Pehistima godine poplavljena kuća u Čičkoj Poljani i vikendica u Istri!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelji Šarić iz Čičke Poljane dogodila se nevjerojatna tragedija, u isto vrijeme potopljena im je obiteljska kuća u Čičkoj Poljani i vikendica u Istri.

Iako im voda nije potopila optimizam, tužnih pogleda obilazili su kuću koja im je poplavljena do temelja u samo nekoliko sati. U kući im je bilo metar i pol vode, a s prvog kata nisu silazili pet dana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vidanje rana Poplave: Stanje se normalizira, stanovnici prijavljuju štete Slika nije dostupna Čička Poljana Bijesni stanovnici: 'Vidjet će na idućim izborima'

>> Poplave: Stanje se normalizira, stanovnici prijavljuju štete

'Iz poplave su nas izvukli sa čamcima i išli smo preko krova. Jedina pomoć su nam bili moj brat i šogor koji su došli sa drvenim čamcima, a veslali su lopatama', kazala je Nevenka Šarić. Da bi nesreća bila veća, to nije jedina kuća koja im je poplavljena.

Osim kuće u Čičkoj Poljani, vlasnici su i vikendice u Novigradu koja se također našla pod vodom. Za Krešimira Šarića situacija je zasad komična. 'Možda kad dođem k sebi ću nešto moći reći, sada mi je sve smiješno', kazao je iskreno.

Cijela obitelj pak najviše žali za terarijem svoga sina Tomislava koji se bavi uzgojom egzotičnih živoptinja godinama, a sada mu je sve izgubljeno. Međutim, obitelj naglašava kako ne krive nikoga već da će sami krenuti ispočetka. S njima je u najtežim trenucima bio susjed Vejsir kojem se za vrijeme poplave rodilo osmo dijete.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene