Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odvjetnici ljuti

Novo suđenje već zakazano za jesen: Sanaderu će ponovno suditi Turudić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brzina zakazivanja suđenja koje odudara od dosadašnje prakse razljutila je Sanaderove odvjetnike.

Nakon što je Ustavni sud ukinuo presudu za Hypo, te INA/MOL, bivšem premijeru Ivi Sanaderu - novo je suđenje već zakazano za jesen. Da će mu ponovno suditi Ivan Turudić stoji i u službenom sudskom rasporedu. Osim što je za 7. rujna zakazano pripremno ročište na kojem bi se, među ostalim, trebali izvoditi dokazi - za Sanadera je u tom predmetu rezervirano još 11 dana. Brzina zakazivanja suđenja koje odudara od dosadašnje prakse razljutila je Sanaderove odvjetnike. Tražit će izuzeće sudskog vijeća.

Pročitajte i ovo Ivan Rimac Ne smije iz zemlje Ivanu Rimcu oduzete putovnice, a njegova obrana tvrdi: "To je u zastari" Andrija Jarak PRESUDA ZA FIMI MEDIJU Andrija Jarak o maratonskom procesu koji će ući u povijest hrvatskog pravosuđa: "Pamtit će ga i po međusobnim teškim optužbama najbližih suradnika"

 

'Ovo je prva dobra stvar koja se Sanaderu dogodila u posljednje 4 godine'

'Mi naravno imamo već rujan zauzet s drugim raspravama, nama se nastavlja Planinska. Sad je to postao i osnovni razlog zašto ćemo podnijeti zahtjev za izuzeće - smatramo da ovakvo postupnaje doista dovodi u sumnju njegovu nepristranost', rekla nam je Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene