Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sklonio novac

Policija u Samoboru pronašla više od milijun kuna koje povezuje s uhićenim šefom Janafa

Dragan Kovačević
Dragan Kovačević Foto: DNEVNIK.hr
Policija je u jednom objektu u Samobor prošla veću svotu novca koju se povezuje s uhićenim šefom Janafa Draganom Kovačevićem.

Više od milijun kuna u gotovini pronađeno je u jednom objektu u Samoboru, a taj se novac povezuje s Draganom Kovačevićem, uhićenim šefom Janafa, doznaje Jutarnji list.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević Afera odijela Sud odbio prijedlog obrane Dragana Kovačevića, Uskok: "To je pokušaj odugovlačenja" Afera JANAF: Ilustracija - 1 ŠTO SPREMA OBRANA? Nastavak afere Janaf: Obrana traži da se izdvoje tajno snimani razgovori. Dnevnik Nove TV doznaje detalje

Prostor u kojem je novac pronađen nije u vlasništvu niti Kovačevića niti članova njegove obitelji, no sumnja se da ga je on tamo skrio.

Nije poznato koliko je točno novca policija pronašla, a navodno je riječ iznosu između milijun do čak deset milijuna kuna.

Dok policija nastavlja istragu, otkriva se još informacija o takozvanom klubu u kojem je Kovačeviću prošle godine poduzetnik Krešo Petek navodno donio 1,9 milijuna kuna mita. Na adresi ''kluba'' u Slovenskoj ulici u Zagrebu registrirano još nekoliko pravnih subjekata, od kojih je njih šest povezano s Kovačevićem, piše Jutarnji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene