Nakon prošlotjednog priloga u "Provjerenom" liječniku iz KB-a Dubrava zabranjen je rad s pacijentima, a u redakciju nastavljaju stizati nova svjedočanstva

Galerija


Nakon prošlotjednog priloga u "Provjerenom" ortopedu iz KB-a Dubrava zabranjen je rad s pacijentima, a dok Povjerenstvo utvrđuje osnovanost pritužbi, na vidjelo izlaze novi šokantni detalji o njegovu radu s pacijentima.

U redakciju "Provjerenog" stižu nova svjedočanstva, među kojima i ono majke maloljetne pacijentice koja je u bolnicu stigla zbog bolova u desnom ramenu.

Vezani članci Ilustracija, KB Dubrava (Foto: Dnevnik.hr) Pacijentica koja je razotkrila ortopeda iz KB-a Dubrava pisala Provjerenom: "Hvala što ste prepoznali svu težinu moje priče" Provjereno - Doktor iz noćne more (Foto: Provjereno) - 4 Zagrebački liječnik iz pakla dobio otkaz, pokrenut i diciplinski postupak pred Komorom

"Pokušala sam liječniku objasniti razloge bolova, međutim rekao mi je da šutim, da mene nitko ništa ne pita. Obratio se mojoj kćeri i rekao joj da se skine do pojasa. Kći to zbog sramežljivosti nije učinila odmah", priča majka koja je inzistirala na anonimnosti kako bi zaštitila kćer.

Na to je, kaže, liječnik postao neugodan, a uslijedio je i pravi hladni tuš: "Dok si se š***** s frajerima, nisi se sramila, što sad tu preda mnom glumiš", inzistirajući na tome da prizna da nije nevina. Da što se sada srami, što glumi, da je retardirana, da kako se to ponaša. Tim ju je riječima omalovažavao", ispričala je i dodala kako se u tom trenutku jednostavno – ukipila.

Uputio ih je na rendgen, a kada su došle na šalter, tada je uslijedio novi šok. "Pita sestra o kome se radi, ja kažem o mojoj kćeri, a ona kaže nemojte to raditi, nije potrebno, to je toliko zračenja za cijeli život", ispričala je.

Seksističke ispade doživjela je i Olga Hodko. "Veli, 'ako mi daš p****, ideš prva na operaciju, ako ne budeš dala, ideš zadnja'", ispričala je za "Provjereno".

Njihove ispovijesti, ali i ispovijesti još dvoje pacijenata, pogledajte u večerašnjem "Provjerenom" koje je na rasporedu u 22:30 na Novoj TV.

Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.