Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sestra Ivice Todorića

Novi "life coach" savjeti pred Kulmerovim dvorima: "Trudite se svaki dan svijet učiniti boljim"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je jutros novinare savjetovala da umjesto tuge i jada snimaju cvijeće i leptire, Jadranka Todorić, sestra Ivice Todorića, ponovno se prilikom izlaska iz Kulmerovih dvora zaustavila i nakratko porazgovarala s novinarima.

"Ja vas molim, trudite se svakim danom svijet učiniti boljim. Odlučite to kad se probudite, a navečer razmislite jeste li to napravili. Nitko od nas ne može napraviti revolucionarna djela, ali onoliko koliko je u našoj mogućnosti. Ako na primjer ja ovoj novinarki kažem da je lijepa, pa već sam i tako nešto učinila", kazala je.

Pročitajte i ovo Ivica Todorić ZAJEDNO HRVATSKA Todorić osnovao stranku i obećao borbu protiv korupcije Promocija filma u Kulmerovim dvorima (Foto: John Pavlish) "Ekskluzivna lokacija" "Koja je ovo država!" Dok se Todorić preznojavao u sudnici, njegov dom okupirali novinari i filmaši

Iako je sestra Ivice Todorića nekoliko puta ubacivala u brzinu pozdravljajući se  s novinarima, ipak nije odoljela udijeliti još koji životni savjet prije odlaska.

"Moj brat mi ne fali jer je on sa mnom. Kako vam može faliti netko tko je s vama u srcu", kazala je.

Na pitanje je li se čula s nećakom Antom, kazala je kako se ni s njim ne treba čuti jer je on uvijek s njom.

"Neka vam nećaci budu i upola dobri kao moji"

"Svima od svega srca želim da vam nećaci budu i upola kao moji. Čovjek s najvećim srcem na kugli zemaljskoj", kazala je Todorićeva sestra.

Upitana misli li da je njezin nećak kriv, odgovara kako se sve može oprostiti osim uspjeha i pokušaja da se bude bolji.

"Ja opraštam svima, unatrag, danas i unaprijed. Neka Bog svakome da ono najbolje. Ne postoji čovjek kojem sam ja namjerno učinila nepravdu", kaže Todorić.

Na pitanje reportera Nove TV Domagoja Mikića smatra li da je njezin brat mogao učiniti sve što mu se stavlja na teret, Jadranka Todorić poručuje kako je njezin brat s 3 posto obradive površine imao 30 posto poljoprivrednih prinosa.

"Pogledajte kako danas izgleda Baranja"

"Umjesto da tu čučite i intervjuirate stare tete, otiđite i pogledajte kako danas izgleda Baranja i Agrolaguna. Nitko nije napravio na svijetu sve najbolje, ali radovi njegova truda se vide", kazala je.

Poručila je kako novinare poziva na dobrotu i pokušaj da svijet učine boljima.

"Vi ste prvi od prvih koji to možete", kazala je.

Na novinarsko pitanje zašto njezin nećak još uvijek nije stigao u Zagreb, poručila je kako to treba pitati onoga od koga te informacije potječu.

"Moj nećak je prekrasna osoba"

"Moj nećak je prekrasna osoba. Pitajte ljude kojima je pomogao", kazala je i dodala kako se ne bavi optužnicama i ne zna što se njezinu bratu i nećacima stavlja na teret.

Poručila je kako je sve bilo na svom mjestu te je sve bilo napravljeno kako treba.

"Koliko ste ljudi vi zaposlili", pitala je Todorićeva sestra novinare. "Kad netko zaposli više od 10 ljudi, onda je to krimen", kazala je.

Na pitanje koliko je teško doći u dvorac koji je sada pod opsadom policije, Jadranka Todorić poručuje:

"To je samo ono izvanjsko za one koji vole fotografirati. Moj brat je do 50. godine spavao u krevetu koji je napravio moj otac i nije bio lošiji ni bolji čovjek nego danas. Kanite se haljina, cipela, gaća i  torbi. Opet ponavljam, učinite svijet boljim i pitajte se to prije spavanja. Laku..., doviđenja", kazala je Todorić.

 

 

 


 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene