Jadranka Todorić, sestra Ivice Todorića, danas se opet obratila novinarima pred Kulmerovim dvorima, ovaj put s nešto pomirljivijim tonovima.


Nakon što je jučer verbalno napala novinare poručivši kako uznemiruju cijelu državu, kazala je kako se s bratom Ivicom posljednji put čula u svibnju.

Vezani članci Ivica Todorić ''Plenkovićeva slamka spasa'': Todorić otkrio što bi mogao biti razlog Marićeva odlaska iz Vlade Slika nije dostupna Ivici Todoriću sud blokirao Kulmerove dvore, ne smije prodati svoj dio

"Pogledajte ova dva-tri crvena drva, zar nisu lijepa? Neka se javi netko tko ih je snimio da bi njih snimio, a ne da snima tugu i jad koju moramo prolaziti jer vi ne snimate cvijeće i leptire. Ozbiljno ste povrijedili prava djece. Tu su malodobna djeca i lijepo pozdravljam pravobraniteljicu za dječja prava da vas uputi da slikate ljubav, cvijeće, drveće i majku koja ima dijete u naručju, a ne ovo", kazala je Todorić. 

Na pitanje je li se čula s bratom, odgovara kako se posljednji put s njim vidjela u svibnju.

"Moj brat i ja ne trebamo se čuti. On je uvijek sa mnom, ja sam uvijek s njim. I vi kad biste znali što je ljubav, onda biste znali da je brat sa sestrom, a sestra s bratom uvijek. Ne može on meni nedostajati jer on je sa mnom, kako ne razumijete. Meni ljubav ne nedostaje, ja je imam više nego je svijet velik. Bilo bi mi drago kad biste svi vi s onima koji su vam dragi dijelili ljubav, a ne ono što dijelite", poručila je.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju