Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Od 10. srpnja 2006. kada smo krenuli s radom do danas, Dnevnik.hr probio se na ljestvicu deset najčitanijih portala u Hrvatskoj. Stoga smo za vas vjerne posjetitelje, kao i one buduće, pustili u pogon potpuno novi video news portal koji je od danas još pregledniji, sadržajniji i bogatiji video zapisima i mogućnostima.


Novi dizajn napravljen je po uzoru na Web 2.0 trend pa nema suvišnih grafičkih elemenata, izgled je prozračan i jednostavan, a do izražaja dolazi prvenstveno sadržaj i ono zbog čega smo na tržištu jedinstveni - Video.

Vezani članci Građani biraju Dnevnik Nove TV - 6 Hvala vam! Više od pola milijuna građana svake večeri bira baš Dnevnik Nove TV: "Kao da su naši domaći ljudi" Redakcija Nove TV - 3 Dnevnik Nove TV slavi 15 godina: Bili smo na tisuće terena, popratili najvažnije događaje, afere, promjene vlasti. A evo kako nastaju najgledanije informativne minute u zemlji

Koncept naslovnice takav je da se nadamo da će vam olakšati snalaženje među vijestima i video sadržajima, pa je jedna od najvećih novosti Videoteka u kojoj se na jednom mjestu može pretraživati i gledati video po kategorijama.

Naš najveći adut - video - od sada je dostupan u većem formatu te obogaćen novim suvremenim izgledom i mogućnostima koje će gledanje videa na Dnevnik.hr-u učiniti nikad ugodnijim.

Narednih dana i tjedana dodavat ćemo još novih funkcionalnosti, a jedna od njih je Nova TV videoteka sa svim video materijalima informativnog programa.

Da ne duljimo, klikćite, surfajte, čitajte, gledajte i javite nam što o svemu mislite na dnevnik@dnevnik.hr.