Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pušten u pogon potpuno novi Dnevnik.hr!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 10. srpnja 2006. kada smo krenuli s radom do danas, Dnevnik.hr probio se na ljestvicu deset najčitanijih portala u Hrvatskoj. Stoga smo za vas vjerne posjetitelje, kao i one buduće, pustili u pogon potpuno novi video news portal koji je od danas još pregledniji, sadržajniji i bogatiji video zapisima i mogućnostima.

Novi dizajn napravljen je po uzoru na Web 2.0 trend pa nema suvišnih grafičkih elemenata, izgled je prozračan i jednostavan, a do izražaja dolazi prvenstveno sadržaj i ono zbog čega smo na tržištu jedinstveni - Video.

Pročitajte i ovo Nema kune; ilustracije - 4 Kuna odlazi u prošlost Ukinuta obveza dvojnog iskazivanja cijena, građani strahuju što bi se moglo dogoditi: "Nadam se da neće doći do toga" Narko bos pred Županijskim sudom - 1 Doveli ih specijalci FOTO Duge cijevi na ulicama Zagreba: Krijumčari kokaina dovedeni na sud

Koncept naslovnice takav je da se nadamo da će vam olakšati snalaženje među vijestima i video sadržajima, pa je jedna od najvećih novosti Videoteka u kojoj se na jednom mjestu može pretraživati i gledati video po kategorijama.

Naš najveći adut - video - od sada je dostupan u većem formatu te obogaćen novim suvremenim izgledom i mogućnostima koje će gledanje videa na Dnevnik.hr-u učiniti nikad ugodnijim.

Narednih dana i tjedana dodavat ćemo još novih funkcionalnosti, a jedna od njih je Nova TV videoteka sa svim video materijalima informativnog programa.

Da ne duljimo, klikćite, surfajte, čitajte, gledajte i javite nam što o svemu mislite na dnevnik@dnevnik.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene