Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasila se policija

Novi detalji tučnjave u noćnom klubu nakon koje je umro zaštitar: Četiri osobe privedene, vikali su i naguravali se

Noćni klub u Biogradu - 1
Noćni klub u Biogradu - 1 Foto: Zvonko Pavich/Cropix
Zadarska policija izvijestila je da su osumnjičene četiri osobe koje se dovode u vezu s tučnjavom u noćnom klubu u Biogradu nakon koje je preminuo 54-godišnji zaštitar.

Oglasila se policija o fizičkom sukobu koji je izbio u ugostiteljskom objektu u Biogradu nakon kojeg je u nedjelju ujutro preminuo 54-godišnji hrvatski državljanin.

"Za sada, provedenim kriminalističkim istraživanjem u sklopu kojeg su temeljem naloga nadležnog Županijskog državnog odvjetništva u Zadru provedene hitne dokazne radnje, policija sumnjiči četiri hrvatska državljana u dobi od 31, 30, 24 i 23 godine da su počinili kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi iz čl. 122. st.1. Kaznenog zakona RH te se protiv njih podnosi kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene osobe će se u zakonskom roku predati pritvorskom nadzorniku Policije uprave zadarske", izvijestila je PU zadarska.

Policija dodaje da se provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja da su dva hrvatska državljanina u dobi od 25 godina i jedan hrvatski državljanin u dobi od 22 godine počinili prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na naročito drzak i nepristojan način vikom, svađom i naguravanjem na koji način su narušavali mir drugih posjetitelja ugostiteljskog objekta.

Pročitajte i ovo Noćni klub u Biogradu - 5 Slavlje se pretvorilo u tragediju Tučnjava u biogradskom klubu: Umro zaštitar, privedene dvije osobe - ''Bilo je tu i ranije problema''

"Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz Optužni prijedlog policija će ih danas prepratiti na Kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru", dodaju iz policije.

Pročitajte i ovo Ivana Grbin, glasnogovornica PU zadarska Užas u Biogradu Policija o smrti muškarca nakon tučnjave u noćnom klubu: "Čeka se nalaz obdukcije"

Policija nastavlja s provođenjem kriminalističkog istraživanja s ciljem utvrđivanja svih okolnosti događaja te identificiranja ostalih sudionika, a radnje i mjere iz svoje nadležnosti provode i djelatnici odjela inspekcije Ravnateljstva civilne zaštite i Državnog inspektorata.

Nakon naguravanja između dvije skupine u jednom noćnom klubu u Biogradu oko četiri sata ujutro u nedjelju smrtno je stradao 54-godišnji zaštitar kluba.

Iako je Hitna pomoć stigla u samo nekoliko minuta, nije mu bilo spasa te je preminuo u zadarskoj bolnici.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene