Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Biogradu

Policija o smrti muškarca nakon tučnjave u noćnom klubu: "Čeka se nalaz obdukcije"

Zadarska policija se kratko obratila javnosti danas u 14 sati nakon vijesti o smrti 54-godišnjaka nakon tučnjave u noćnom klubu u Biogradu na moru. Tek će se nakon nalaza obdukcije kvalificirati kazneno djelo.

Muškarac (54) je preminuo u zadarskoj bolnici u noći sa subote na nedjelju nakon što je sudjelovao u tučnjavi u noćnom klubu. Privedene su dvije osobe. 

Glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin se obratila javnosti. "Policija čeka nalaz obdukcije. Slijedom nalaza će se kvalificirati kazneno djelo. Došlo je do narušavanja reda i mira više osoba. Nad dvije osobe se provodi kriminalističko istraživanje", kazala je kratko Grbin.

Nije još poznato je li došlo do smrti zbog posljedica kaznenog djela ili zbog zdravstvenog stanja muškarca o čemu se neslužbeno govori. 

Pročitajte i ovo Osumnjiceni za ubojstvo Tomislava Sablje - 2 OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE Ubojstvo u noćnom klubu: Zaštitar i suspendirani policajac idu u istražni zatvor na mjesec dana

Prema nalogu županijske državne odvjetnice, nad tijelom preminulog naložena je obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene