Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Mjesto ubojstva Ivane Hodak profesionalno je obrađeno'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Načelnik Ureda ravnatelj policije Dubravko Novak izjavio je da je policija 'krajnje profesionalno, odgovorno i stručno' obradila mjesto ubojstva Ivane Hodak, opovrgavajući tako medijska nagađanja da je na mjestu zločina uništen dio tragova.

'Odgovorno tvrdim da je policija krajnje profesionalno, odgovorno i stručno obradila uže i šire mjesto zločina i isključujem bilo kakvu mogućnost da je posao obavljen nestručno i nemarno', kazao je načelnik Ureda ravnatelj policije.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato

U tisku su se pojavila nagađanja da je policija u istrazi ubojstva Ivane Hodak prekršila pravila struke kao što su nesmetanost rada kriminalista i forenzičara te sprječavanje kontaminacije mjesta ubojstva i njegove tajnosti. 

>> Nema novčane nagrade za informacije o ubojstvu Ivane Hodak

>> Paradoks: Netko od odvjetnika morat će braniti ubojicu Ivane Hodak

>> Ubojstvo I. Hodak: Policija uvjerena da je na tragu rasvjetljavanja zločina

Novak je izjavio da policija za sada neće raspisati novčanu nagradu za informacije koje bi pomogle u otkrivanju ubojice i rasvjetljavanju slučaja jer, kako je rekao, postoji još čitav niz poslova koje u okviru kriminalističke obrade prije toga treba odraditi.

'No, ako bilo tko od građana ima podatke koje nam mogu pomoći neka nam se javi', kazao je Novak.

Nije želio govoriti o pojedinostima policijske istrage u kojoj je do sada saslušano oko 350 osoba.

Osvrnuvši se na medijska nagađanja o motivima ubojstva i svakodnevnu objavu pojedinosti iz istrage, Novak je rekao da je riječ o konstrukcijama koje ne dolaze od policije i koje mogu biti i štetne za istragu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene