Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubojstvo I. Hodak: Policija uvjerena da je na tragu rasvjetljavanja zločina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska istraga o ubojstvu Ivane Hodak i dalje je bez pomaka. Iako nemaju ni jednog sumnjivca, uvjereni su da su na tragu rasvjetljavanja zločina.

Zagrebački kriminalisti ispitali su u Lepoglavi i Hrvoja Petrača. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije kobnog dana kupio šampon Suđenje: Šlogar nije kupio skupi šampon Slika nije dostupna Suđenje Mladenu Šlogaru VIDEO: Iskazi Zvonimira i Ljerke Mintas-Hodak

Policijski stožer u Heinzelovoj i dalje je na nogama, a oči istražitelja uperene su na dosadašnje iskaze bliskih prijatelja, svjedoka, poznanika 26-godišnje Ivane Hodak. Do sada su razgovarali s više od 200 osoba. 

Nepoznat je i sadržaj obližnjih kamera videonadzora koje su mogle snimiti ubojicu u bijegu, a nije poznato ni hoće li policiji pomoći u izradi fotorobota.

>> Komemoracija za Ivanu Hodak, žrtvu poremećenog ubojice 

>> Pavasović posjetio roditelje Ivane Hodak

Je li im i s kakvim bitnim podacima pomogao Hrvoje Petrač, kojeg su nekoliko sati ispitivali u Lepoglavi, također je nepoznanica. 

Povod za njegovo saslušanje bile su optužbe Hodakovih da upravo on stoji iza likvidacije njihove kćeri. Poligrafsko ispitivanje prošla su i trojica Petračevih sinova. 

Osim Petračevih, policija će posjetiti i pritvorenog Vladimira Zagorca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene