Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Uski žuti objekt sa zelenim odsjajem. Tako nekako bi se mogao opisati nepoznati leteći objekt za kojeg svjedoci tvrde da se navodno pojavio iznad Knina. NLO je primijećen u jučerašnjim ranim jutarnjim satima i nad gradom je lebdio desetak minuta.


"Išao sam kući kad sam primijetio zvijezdu nešto veću od ostalih. Zastao sam i shvatio kako mijenja oblik. Bila je sjajna i blještava, žuti objekt sa zelenim rubovima. Nisam mogao vjerovati što vidim."

Vezani članci Kninska tvrđava Miloš Stojković koji je Knin nazvao srpskim teritorijem nije ni trebao biti tamo, nego na Baniji Dožupan Nikola Blažević s društvom Šibensko-kninskog dožupana snimili na večeri, on se brani: "Fotografija nije nastala u ugostiteljskom objektu koji bi pružao usluge mimo važećih ograničenja"

"U početku nisam ni pomislio da bi to mogao biti NLO, jer ne vjerujem u takve stvari, ali sada više nisam siguran", rekao je, Damir Đuretić, koji je uslikao objekt i obavijestio novinare.

Internetske stranice Life4Tech objavile su i fotografiju letjelice. Na istim stranicama tvrde da se NLO tijekom poslijepodneva pojavio i nad Velikom Britanijom.