Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NLO nad Kninom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uski žuti objekt sa zelenim odsjajem. Tako nekako bi se mogao opisati nepoznati leteći objekt za kojeg svjedoci tvrde da se navodno pojavio iznad Knina. NLO je primijećen u jučerašnjim ranim jutarnjim satima i nad gradom je lebdio desetak minuta.

"Išao sam kući kad sam primijetio zvijezdu nešto veću od ostalih. Zastao sam i shvatio kako mijenja oblik. Bila je sjajna i blještava, žuti objekt sa zelenim rubovima. Nisam mogao vjerovati što vidim."

Pročitajte i ovo Dizanje hrvatske zastave na kninskoj tvrđavi 28. obljetnica Obilježavanje Oluje u Kninu, Plenković održao govor: "Nećemo dopustiti Srbiji da bude regionalni tužitelj i sudac" Pripreme za Oluju u Kninu - 1 Sreća i tuga U Knin pristižu građani iz svih dijelova Hrvatske: "Ovdje je malo više tog ponosa"

"U početku nisam ni pomislio da bi to mogao biti NLO, jer ne vjerujem u takve stvari, ali sada više nisam siguran", rekao je, Damir Đuretić, koji je uslikao objekt i obavijestio novinare.

Internetske stranice Life4Tech objavile su i fotografiju letjelice. Na istim stranicama tvrde da se NLO tijekom poslijepodneva pojavio i nad Velikom Britanijom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene