Branitelji u Vodicama protiv zasađenog cvijeća jer ih podsjeća na petokraku (Foto: Infovodice)
Branitelji u Vodicama protiv zasađenog cvijeća jer ih podsjeća na petokraku (Foto: Infovodice) Foto: Infovodice

Vodički branitelji pobunili su se protiv novoposađenog cvijeća na vodičkoj rivi jer ih oblik podsjeća na zvijezdu petokraku.


Vodički branitelji pobunili su se protiv novoposađenog cvijeća na vodičkoj rivi jer ih oblik podsjeća na zvijezdu petokraku.

Vezani članci Ubojstvo u Vodicama 06 Policija otkrila nove detalje stravičnog zločina na šibenskom području u kojemu su ubijena tri muškarca i žena Ante Bagarić Stručnjak o tome što je moglo biti okidač za četverostruko ubojstvo: "Izgleda kao agresija koja se ničim ne može zaustaviti"

Iako cvijeće zapravo tvori oblik cvijeta koji je godinama logo vodičke Turističke zajednice, oni su se sinoć okupili pred zgradom stare općine kod "spornog" travnjaka tražeći da se na tom mjestu ponovno zasadi cvijeće u obliku hrvatskog grba, kakvo je bilo prije radova na rekonstrukciji.

Kako piše portal Infovodice, jedan od nezadovoljnih mještana sinoć je svojim kamionom prešao preko zelene površine, dok je jedan od branitelja ponudio da će on sam vratiti travnjak na stanje kakvo je bilo prije, bez navodne petokrake i s cvijećem posađenim u obliku hrvatskog grba.

Stanko Birin, direktor tvrtke Leć, i vodička gradonačelnica Nelka Tomić kažu kako je riječ o begonijama koje su posađene u oblika loga Turističke zajednice Vodice. Isti takav oblik godinama je bio ispred ljekarne.

Radnici su jutros prekopali sporni travnjak jer je cvijeće bilo uništeno nakon što je travnjak pregažen kamionom, a ružičastog cvijeća više nema.