Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Padala i sitna tuča

Obilna kiša poplavila Pazin: Brojni vozači u automobilima čekali na cestama dok se nevrijeme nije smirilo

Obilna kiša praćena tučom spustila se na Pazin (Screenshot: Istramet/Facebook)
Obilna kiša praćena tučom spustila se na Pazin (Screenshot: Istramet/Facebook)
Obilna kiša popraćena sitnom tučom spustila se na dio Istre.

U malo vremena palo je toliko kiše da je poplavila prometnice, pa su se vozila jedva kretala cestama. Mnogi vozači stali su na mjestu i čekali da nevrijeme prođe.

''Brutalno je!'', komentirali su vozači.

Sve je čini se, izgledalo gore na snimkama nego što je bilo posljedica. Tako su vatrogasci imali samo jednu intervenciju, nakon što je grom udarilo u stablo pa ga je trebalo pomaknuti.

''Ročko Polje je na rubu grmljavinskog sustava, a istreslo se 30 mm kiše u kratkom roku!', javlja IstraMet za vremensku situaciju koja se u četvrtak poslijepodne razvila nad Pazinom.

Pročitajte i ovo Pula: Zbog snažnog pljuska vozila se teško probijala gradskim prometnicama (Screenshot: IstraMet) burna noć Snažno nevrijeme diljem zemlje: Vjetar čupao stabla i prevrtao vozila, u Samoboru munja ozlijedila troje ljudi

Pročitajte i ovo Pula: Zbog snažnog pljuska vozila se teško probijala gradskim prometnicama (Screenshot: IstraMet) fronta se širi Istra na udaru snažnog nevremena, u Puli automobili "glisirali" ulicama

Građani Pazina obilnu kišu koja se spustila na njihov grad zabilježili su na videima. Na jednoj se snimci vidi kako niz stube koje se spuštaju niz jednu od strmih ulica prolazi brza bujica. Srećom, ulicom nitko nije prolazio.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene