Obavijesti Video Pretražite Navigacija
fronta se širi

Istra na udaru snažnog nevremena, u Puli automobili "glisirali" ulicama

Pula: Zbog snažnog pljuska vozila se teško probijala gradskim prometnicama (Screenshot: IstraMet)
Pula: Zbog snažnog pljuska vozila se teško probijala gradskim prometnicama (Screenshot: IstraMet)
Aktualno Galerija +0 Pula: Zbog snažnog pljuska vozila se teško probijala gradskim prometnicama (Screenshot: IstraMet) Galerija 1/1 >>
Obilna kiša nije poštedjela ni krajnji zapad zemlje. Osim što se snažan pljusak popraćen tučom rano poslijepodne spustio na Zagreb, slično je padalo i u Istri.

U večernjim satim olujno nevrijeme zahvatilo je Pulu, Umag, Poreč... Odjednom je padalo toliko kiše da su se vozila teško probijala po gradskim pormetnicama, a građani koji su se u tom trenutku zatekli na ulici, skladanjali su se gdje su stigli.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Tuča, ilustracija Na drugom kraju sunce VIDEO Nevrijeme zahvatilo Zagreb i okolicu, u dijelovima grada padala tuča

Pojedini građani Poreča kažu da ih je kiša zatekla u automobilu, no kada su pokušali otvoriti vrata, zbog kapi koje su se gusto spuštale na zemlju to nisu uspjeli te su morali čekati da pljusak prestane, javlja Istramet.

Podsjetimo, kratkotrajno ali snažno nevrijeme s tučom, tijekom ranog prijepodneva u petak prešlo je preko sjeverozapadne Hrvatske. Jak pljusak, praćen vjetrom koji je lomio grane, i tučom, zahvatio je i Zagreb. Iako neugodna za sve koje je zatekla na otvorenom, kiša je konačno donijela olakšanje od sparine i ponešto snizila temperaturu koja se posljednjih dana kretala oko 30 celzijevih stupnjeva.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene