Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani pohrlili na štandove

Neviđena gužva i naguravanje na otvaranju Festivala čokolade!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sajam čokolade Chochofest Zagreb 2012. na Trgu bana Josipa Jelačića otvorio je gradonačelnik Milan Bandić.

Čim su se vrata otvorila, stotine građana je pohrlilo kako bi isprobali besplatne čokoladne proizvode. Najveća je gužva bila na štandu najpoznatijeg ruskog proizvođača čokolade i pralina - Korkunov, koji je ujedno i najveća senzacija Festivala.

Pročitajte i ovo Milan Bandić, Zdravko Krajina, Denis Mohenski Posao s kućicama Bivši Bandićev vozač i Kralj Adventa ne idu u zatvor: Nagodili se s USKOK-om Slika nije dostupna Antistres terapija Zimi prkose - čokoladom

U četiri dana koliko Festival traje, posjetitelji mogu sudjelovati u pripremi raznih delicija, napraviti svoju čokoladu ili masažnu pločicu. Uz to, svaki će dan studenti Likovne akademije od čokolade izrađivati skulpture na temu Alise u zemlji čudesa.

>> Čokolada štiti od srčanog udara

Posljednji dan, kada je i Valentinovo, 20 parova će kuhati za sve posjetitelje, čime će ujedno i završiti Festival. 'Mi smo u prvih pet minuta Festivala morali zatvoriti šator za posjetitelje, jer smo puni', rekla je Zorica Živković Farina, iz Chocofest.

'Ovo je naš ručno izrađen truffle, koji je posebno uvaljan u kakao prašak. Jako je fin i on je naš najprodavaniji proizvod', pokazao je Islav Varapajev iz Korkunova

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene