Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povjerenik u Bruxellesu

Neven Mimica zadovoljan funkcijom koju mu je dodijelio Juncker

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povjerenik za međunarodnu suradnju i razvoj kaže da je riječ o važnom resoru, budući da su EU i zemlje članice najveći donatori razvojne pomoći u svijetu.

Hrvatski povjerenik Neven Mimica izrazio je zadovoljstvo resorom koji mu je dodijelio izabrani predsjednik Europske komisije Jean-Claude Juncker, istaknuvši da je Europska unija najveći donator pomoći za razvoj u svijetu.

Pročitajte i ovo Dron za zaprašivanje komaraca Centar za kontrolu Protiv njih se bore i dronovima, ali konačni udarac komarcima će zadati - komarac Slika nije dostupna Otkrio detalje posla 'Nazove li me premijer Milanović, ja to moram PRIJAVITI'

'Velika je čast biti imenovan za povjerenika za međunarodnu suradnju i razvoj', objavio je Mimica u priopćenju nakon što je Juncker objavio raspodjelu resora u svojoj ekipi.

Mimica dodaje da je riječ o važnom resoru, budući da su EU i zemlje članice najveći donatori razvojne pomoći u svijetu.

Mimica povjerenik za međunarodnu suradnju i razvoj

'U međuovisnom svijetu, budućnost Europe je neodvojivo vezana s budućnošću naših bližih i daljnjih susjeda', kaže Mimica.

Mimica je istaknuo da je i na sadašnjoj dužnosti povjerenika za zaštitu potrošača 'pokušao pokazati dodanu vrijednost Europe za svakodnevni život građana. To ću nastojati i u budućnosti', rekao je. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene