Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PREVARA

Upoznala ga preko interneta i uplatila mu pola milijuna kuna. Posumnjala tek kad se prestao javljati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je od 41-godišnjakinje pozajmio više od pola milijuna kuna pa potom prekinuo komunikaciju s njom.

Jedna je 41-godišnja hrvatska državljanka početkom ove godine stupila u kontakt putem društvene mreže s nepoznatim počiniteljem koji je tvrdio da je iz Velike Britanije.

Od veljače do svibnja 41-godišnjakinja je počinitelju uplaćivala novac na nekoliko različitih računa nepoznatog vlasnika. Ukupno je uplaćeno više od pola milijuna kuna, a sve pod izgovorom počinitelja da mu je privremeno nedostupan bankovni račun.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Od 8327 testiranih Čekali su ovo više od osam mjeseci: U protekla 24 sata susjedi imaju manje od 100 novozaraženih, ali su blizu probijanja psihološke granice

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Gužve i na granicama VIDEO Kaos na cestama, kod Lučkog kilometarske kolone: "Od Autobusnog do naplatnih sat vremena, kolona je i na staroj cesti"

''Nakon izvršenih uplata, nepoznati počinitelj je prekinuo komunikaciju i oštećenoj nije vratio uplaćeni novac'', izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Za počiniteljem se još uvijek traga te je ponesena kaznena prijava nadlećnom državnom odvjetništvu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene