Dopisivanje, ilustracija
Dopisivanje, ilustracija Foto: Getty Images

Policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je od 41-godišnjakinje pozajmio više od pola milijuna kuna pa potom prekinuo komunikaciju s njom.


Jedna je 41-godišnja hrvatska državljanka početkom ove godine stupila u kontakt putem društvene mreže s nepoznatim počiniteljem koji je tvrdio da je iz Velike Britanije.

Od veljače do svibnja 41-godišnjakinja je počinitelju uplaćivala novac na nekoliko različitih računa nepoznatog vlasnika. Ukupno je uplaćeno više od pola milijuna kuna, a sve pod izgovorom počinitelja da mu je privremeno nedostupan bankovni račun.

Koronavirus u Srbiji Čekali su ovo više od osam mjeseci: U protekla 24 sata susjedi imaju manje od 100 novozaraženih, ali su blizu probijanja psihološke granice

Kilometarska kolona pred naplatom Lučko VIDEO Kaos na cestama, kod Lučkog kilometarske kolone: "Od Autobusnog do naplatnih sat vremena, kolona je i na staroj cesti"

''Nakon izvršenih uplata, nepoznati počinitelj je prekinuo komunikaciju i oštećenoj nije vratio uplaćeni novac'', izvijestili su iz PU osječko-baranjske.

Za počiniteljem se još uvijek traga te je ponesena kaznena prijava nadlećnom državnom odvjetništvu.