Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mesićev savjetnik kaže

'I Josipović je temperamentan'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi potezi Ive Josipovića itekako će biti pod povećalom. Nakon što sjedne u predsjedničku fotelju narod će očekivati da počne ispunjavati sva obećanja koja je dao u predizbornoj kampanji.

Borislav Vučković, savjetnik predsjednika Mesića prokomentirao je predsjedavanje sada već bivšeg predsjednika i osvrnuo se na prve poteze koji se očekuju od novoizabranog predsjednika Ive Josipovića.'I sam start Josipoviću će biti iznimno težak ako uzmemo u obzir sva njegova obećanja izrečena u predsjedničkoj kampanji. Sada je samo pitanje koliko će mu ustavne ovlasti dozvoliti u djelovanju', rekao je Vučković.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Dani balkanske ljubavi' Bandić: 'Antifašizam znači biti slobodan i biti čovjek' Slika nije dostupna Svjedočenje poduzetnika Obranović: S tastom Mesićem nikad nisam razgovarao o Glavašu

Na upit po čemu se Josipović razlikuje od Mesića, Borislavu Vučkoviću lakše je bilo istaknuti u čemu su bivši i sadašnji predsjednik slični. 'I jedan i drugi su izrazito obrazovani, otvoreni i lijevo orijentirani. Mislim da i jedan i drugi imaju tu širinu da budu predsjednici svih građana i da ih i ona druga strana sluša, Mesić je to znao, a čini mi se da će znati i Josipović', rekao je Vučković.

>> Mesić će Josipoviću pokazati sef i odati mu šifru

Osvrnuo se i na razlike u temperamentu Mesića i Josipovića. 'Ne treba zaboraviti da je i Ivo Josipović temperamentan', dodao je Borislav Vučković. Nadovezao se kako je Stjepan Mesić u zadnjih 10 godina uvijek imao podršku od 65 do 70 posto stanovništva te da je to popularnost koja će se teško ponoviti. 'Vjerujem da će ivo Josipović ispuniti sva obećanja koja je građanima dao, vjerujem da ima tu odlučnost', rekao  je Radaković.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene