Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor - Milošević

Nastavljaju se previranja u HDZ-u!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovog puta Domagoj Ivan Milošević prozvao je aktualnu predsjednicu nezadovoljan HDZ-om kao oporbom.

Domagoj Ivan Milošević kritizirao je Jadranku Kosor jer stranka, kaže, nije konstruktivna oporba i dopušta vladajućima da produbljuju krizu. Jadranka Kosor ne želi to komentirati, ali s ponosom govori o tome kako je u stranku upisala Miroslava Tuđmana.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..."

'Nije iznenađenje jer sam mu ja predala iskaznicu drago mi je da je ušao u HDZ', kaže predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor. 'Predugo se bavimo sami sobom ali nisam pitan kako bi se moglo drugačije da budemo konstruktivna i jaka oporba u vrijeme dok traju uistinu prevažni unutarstranački procesi', kaže Domagoj Ivan Milošević, kandidat za predsjednika HDZ-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene