Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovog puta Domagoj Ivan Milošević prozvao je aktualnu predsjednicu nezadovoljan HDZ-om kao oporbom.


Domagoj Ivan Milošević kritizirao je Jadranku Kosor jer stranka, kaže, nije konstruktivna oporba i dopušta vladajućima da produbljuju krizu. Jadranka Kosor ne želi to komentirati, ali s ponosom govori o tome kako je u stranku upisala Miroslava Tuđmana.

Vezani članci Andrej Plenković, predsjednik HDZ-a Plenković demantirao vijest o mogućem uvođenju obveznog cijepljenja: "Izbrišite to. Mi prisiliti nekoga da se cijepi - ne možemo" Nikola Grmoja Reakcija HDZ-a na prozivke iz Mosta i SDP-a: "Očajnička borba protiv neovisnosti pravosuđa"

'Nije iznenađenje jer sam mu ja predala iskaznicu drago mi je da je ušao u HDZ', kaže predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor. 'Predugo se bavimo sami sobom ali nisam pitan kako bi se moglo drugačije da budemo konstruktivna i jaka oporba u vrijeme dok traju uistinu prevažni unutarstranački procesi', kaže Domagoj Ivan Milošević, kandidat za predsjednika HDZ-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.