Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alkohol, baklje, ulaznice...

Uoči i nakon završetka utakmice 65 privedenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči i nakon utakmice Hrvatska-Srbija, u kojoj je pobjedu 2-0 odnijela hrvatska reprezentacija, privedeno je ukupno 65 osoba.

Zagrebačka policija izvijestila je da je uoči i nakon kvalifikacijske nogometne utakmice između reprezentacija Hrvatske i Srbije dosad privedeno ukupno 65 osoba, uglavnom zbog pirotehničkih sredstava, alkoholiziranosti i krivotvorenja ulaznica.

Pročitajte i ovo Ilustracija između 50 i 60 ljudi Hrvatska poslala prosvjednu notu Srbiji: Carinici satima držali 25 automobila s hrvatskim putnicima Slika nije dostupna Pregledat će snimke Policija u potrazi za navijačima koji su vrijeđali

Do početka utakmice na obradu je privedeno deset osoba, nakon provog poluvremena 17, a nakon završetka utakmice 38 osoba.

>> Hrvatska pobijedila Srbiju u utakmici godine: Mandžo i Ola junaci velike pobjede!

Nakon završetka utakmice ukupno je do sada privedeno 38 osoba, od kojih 25 zbog alkoholiziranosti, pet zbog posjedovanja i paljenja pirotehničkih sredstava, dvije zbog krivotvorenja ulaznica, dok se za ostale privedene osobe utvrđuju elementi prekršajne odgovornosti. Od navedenih 38 osoba, iz zone stadiona privedeno je 30, dok je izvan zone stadiona, odnosno s područja grada privedeno osam osoba, izvijestila je policija.

Na stadionu u Maksimiru, na kojemu je hrvatska nogometna reprezentacija svladala Srbiju sa 2-0, okupilo se 35.000 gledatelja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene