Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za naježiti se

NIKAD ne smetnimo s uma što sve za nas čine: Zagrebački vatrogasci objavili sliku kacige nakon intervencije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabri vatrogasci, koji su tijekom jutra gasili požar koji je izbio u zgradi na Remetinečkoj cesti u Zagrebu, na Facebooku su objavili fotografiju kacige vatrogasca nakon cijele akcije.

S osam vatrogasnih vozila na terenu vatrogasci Javne vatrogasne postaje Grada Zagreba borili su se s vatrenom buktinjom koja je zahvatila dva stana.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara"

Požar je počeo na petom katu i proširio se na šesti te zadao ovim hrabrim ljudima puno posla. Nakon što su požar ugasili i vratili se u sjedište svoje postrojbe, na Facebooku su objavili fotografiju koja svjedoči o zahtjevnosti posla koji obavljaju.

"Gašenje požara unutarnjom navalom (ulaskom u požarom zahvaćen prostor) je jedna od najopasnijih radnih aktivnosti na svijetu. Kaciga vatrogasca Vatrogasne postrojbe Grada Zagreba nakon završetka gašenja požara dvaju stanova u Remetincu, 12.10.2016. (vatrogasac nije ozlijeđen)", objavili su na Facebooku pripadnici Javne vatrogasne postaje Grada Zagreba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene