Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na Hvaru

Nakon nesreće: Tri osobe ozlijeđene u padu aviona puštene su na kućnu njegu

Aktualno Galerija Avion - 1 Avion - 1 Foto: DNEVNIK.hr Avion - 2 Avion - 2 Foto: DNEVNIK.hr Avion - 3 Avion - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Avion - 4 Galerija 1/4 >>
Lakše ozlijeđene tri osobe pogođene padom aviona na Hvaru puštene su na kućnu njegu.

Nakon nesreće koja se u petak dogodila na Hvaru i u kojoj se srušio ultra laki avion, tri osobe s lakšim ozljedama puštene su na kućnu njegu.

Pacijentica koja je helikopterom dovezena u KBC Split hospitalizirana je na Zavodu za ortopediju i traumatologiju. Imala je otvorenu ranu na potkoljenici.

Pročitajte i ovo Pijavica nad Hvarom Što je ovo? Snimili neobičnu pojavu na Jadranu: Pogled na ovo izaziva nelagodu

Avion je pri padu, u neposrednoj blizini aerodroma kod Starigradskog polja, krilom zahvatio tri osobe koje su bile na tlu. Četvrta ozlijeđena bila je u zrakoplovu.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Aktualno Užas kod Novske: Prije teške nesreće na Facebooku emitirao kako autocestom juri 200 kilometara na sat Teška nesreća na A3 - 2 Teška nesreća na A3 - 2 Foto: Edina Zuko/Pixsell Teška nesreća na A3 - 4 Teška nesreća na A3 - 4 Foto: Edina Zuko/Pixsell Teška nesreća na A3 - 3 Teška nesreća na A3 - 3 Foto: Edina Zuko/Pixsell Teška nesreća na A3 - 1 Teška nesreća na A3 - 1 Foto: Edina Zuko/Pixsell +0 Prometna nesreća na A3 Crna kronika Užas kod Novske: Prije teške nesreće na Facebooku emitirao kako autocestom juri 200 kilometara na sat 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene