Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubljena dva života

Užas kod Novske: Prije teške nesreće na Facebooku emitirao kako autocestom juri 200 kilometara na sat

Aktualno Galerija Teška nesreća na A3 - 2 Teška nesreća na A3 - 2 Foto: Edina Zuko/Pixsell Teška nesreća na A3 - 4 Teška nesreća na A3 - 4 Foto: Edina Zuko/Pixsell Teška nesreća na A3 - 3 Teška nesreća na A3 - 3 Foto: Edina Zuko/Pixsell Teška nesreća na A3 - 1 Teška nesreća na A3 - 1 Foto: Edina Zuko/Pixsell +0 Prometna nesreća na A3 Galerija 1/5 >>
U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A3 poginuli su 24-godišnjak i 20-godišnjakinja, a dvogodišnje dijete teško je ozlijeđeno.

Vozač koji je u petak zajedno sa suputnicom poginuo u teškoj prometnoj nesreći kod Novske nedugo prije kobnog udara u kamion uživo je emitirao svoju vožnju na Facebooku.

Na javno objavljenoj snimci vidljivo je da BMW-om na otvorenoj cesti juri velikom brzinom koja ide i do 200 kilometara na sat. U automobilu je bilo i njegovo dvogodišnje dijete. On i 20-godišnja putnica su poginuli.

Dvogodišnje dijete je primljeno u bolnicu u Novoj Gradiški no zbog težine ozljeda prevezeno je u KBC Zagreb.

Kako piše 24sata, riječ je o Ediju Zdjelaru, mladiću koji je prije pet godina skrivio prometnu nesreću u kojoj je od zadobivenih ozljeda preminula mlada žena. Tada je, piše portal, kao vozač kombija u mjestu Kovačevac izgubio nadzor nad vozilom, prešao na suprotni trak te udario u betonski most. Poginuo je muškarac, a trudnica, tada 18-godišnjakinja, od težine ozljeda preminula je u bolnici. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene