Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera Remorker

Vidošević: Nadam se da ćemo iz ovoga izaći jači

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HGK Nadan Vidošević u Dubrovniku se ponovno osvrnuo na aferu koja potresa njegovu komoru.

Predsjednik Hrvatske gospodarske komore Nadan Vidošević danas je u Dubrovniku komentirao aktualnu korupcijsku aferu koja potresa HGK, a iz nje se, kako se čini, izrodila i afera u HAC-u.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Afera Remorker FOTO Što je Livaković rekao USKOK-ovim istražiteljima? Slika nije dostupna Intervju za Media servis Evo kako je predsjednik Josipović reagirao na aferu u HAC-u i HGK

Po nazivu tvrtke Remorker International preko koje je navodno izvlačen novac iz HGK i HAC-a ime je dobio i cijeli slučaj - afera Remorker.

>> VIDEO 'Dosta mi je tog lika! Već me se mjesecima drži kao pijan plota!'

Novinarima je isprva rekao da nema što nadodati na sve već rečeno, no na ponovljeni upit o proširenju istrage na druge tvrtke koje su članice HGK ipak je, kako izvještava Dubrovački list, odgovorio.

'Žao mi je to čuti, ali jedino želim da istraga pokaže sve detalje. Nikome nije u interesu nepostojanje reda, pogotovo poslovnoj zajednici. Poslovna zajednica više od ikoga želi red. Nadam se da ćemo iz svega ovoga izaći jači', rekao je Vidošević.

Na pitanje kako je moguće da nije primijetio da je izvučena toliko velika količina novca Vidošević je istaknuo kako istraga još traje. 'Bilo bi neumjesno s moje strane išta komentirati', zaključio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene