Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skolioza i kifoza vrebaju

Na Svjetski dan zglobova i kostiju djece liječnici poručuju: Vježbajte, vježbajte, vježbajte!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dječjoj bolnici Srebrnjak sportaši i brojne poznate osobe posjetili su male pacijente te im izmamili osmijehe na lica. Povod je Svjetski dan zglobova kostiju i djece.

Svjetski je dan zglobova i kostiju djece. Tim su povodom male pacijente Dječje bolnice na zagrebačkom Srebrnjaku posjetili sportaši i brojne poznate osobe, a osmijeh su donijeli klaunovi-doktori.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuju se detalji Na požarištu pronađene kosti nepoznate osobe, vlasnica kuće nije dojavila da gori Ilustracija Odbačeno tijelo Strašan zločin u susjedstvu: Šetači pronašli ljudske kosti, velika potraga za 38-godišnjim ubojicom

>> Dubrovačka bolnica uvela najnapredniji radiološki sustav

Razgovaralo se o važnosti kretanja i bavljenja sportom. Samo kroz ovu bolnicu na godinu prođe više od 3.000 mališana. Skolioza, kifoza te razna druga iskrivljenja kralježnice i bolesti kostiju sve češće pogađaju i one najmlađe.

Ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak Boro Nogalo kaže da je 'danas dijagnostika i terapija dosegnula zavidan nivo'.

'Danas se sve te bolesti, ako se na vrijeme prepoznaju, uspješno liječe. Preporučujem svima, naročito djeci - vježbajte, vježbajte i vježbajte! Vozite bicikl, ali onda stavite i kacigu', dodao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene