Kanader, ilustracija
Kanader, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr

Na Biokovu je u nedjelju poslijepodne buknuo požar. U gašenju su sudjelovala i dva kanadera, a tijekom večeri je požar lokaliziran.


 

Vezani članci U požaru je stradao veći broj pomoćnih prostorija svetišta, ali je kip Majke Božje Bistričke ostao čitav U velikom požaru u svetištu izgorjele brojne prostorije, ali ostao je jedan detalj: "Zanimljivo je da je plastični kip netaknut" Požar na gospodarskoj zgradi Svetišta Majke Božje Bistričke Buktinja u Svetištu Majke Božje Bistričke: Izgorjela dvorana i predavaonica

Požar koji je u nedjelju poslijepodne buknuo na Biokovu, iznad Podaca istočno od Makarske, lokaliziran je, ali će na požarištu cijelu noć dežurati skupina vatrogasca, izvijestili su večeras iz županijskog splitsko-dalmatinskog operativnog vatrogasnog centra.

 

Kako se doznaje u vatrogasnom centru, u ponedjeljak ujutro će se na temelju stanja na požarištu odlučiti o daljnjim postupcima.

U gašenju požara u predvečernjim satima su sudjelovala i dva kanadera, a skupina od desetak vatrogasca se popela do požarišta koji je na nepristupačnom terenu Biokova.