Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odvezla ga hitna pomoć

Drama u Biogradu se nastavlja: Muškarcu zazidanom u kući pozlilo, vatrogasci ga izvlačili van

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pred kuću u Biogradu u kojoj je prije par dana ostao ostao zazidan muškarac sa svojim psom, stigli su vatrogasci i hitna pomoć.

Željku Perkoviću (57), koji je dobrovoljno ostao zazidan u vlastitoj kući od četvrtka, pozlilo je u subotu u popodnevnim satima.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj hoće li se vratiti? FOTO Pogledajte kako danas izgleda kuća Ivana Bulja, ubojice maloljetne Anđele Bešlić: Nakon 22 godine izlazi iz zatvora Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem

Pred kuću u Biogradu je oko 15 sati stigla Hitna pomoć i vatrogasci koji su uspješno izvukli Perkovića iz kuć, nakon čega ga je odvezla Hitna pomoć, potvrdili su za DNEVNIK.hr iz JVP-a Biograd.

Vatrogasci su i dalje na terenu gdje još trebaju iz zazidane kuće izvući i psa.

Podsjetimo, 57-godišnjak je u četvrtak odbio izaći iz kuće i ostao zazidan unutra nakon što su ovršitelji skinuli ulazna vrata s istočne strane kuće koja je Željko Perković navodno bespravno otvorio na bratovu dijelu kuće.

Dok je muškarac ostao s psom u kući, njegova supruga i sin ostali su vani, a noć su proveli u automobilu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene