Obavijesti Video Pretražite Navigacija

MUP i Zaklada Rukavina za pomoć oboljelima od leukemije i limfoma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U okviru obilježavanja Dana policije i njenog zaštitnika Sv. Mihovila 30. rujna na zagrebačkom jezeru Jarunu, ove će godine MUP i Zaklada Ana Rukavina održati humanitarnu akciju dobrovoljnog davanja krvi za tipizaciju, kako bi se pomoglo oboljelima od leukemije i limfoma.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi za tipizaciju održat će se od 10 do 14 sati na izložbenom prostoru Zaklade, gdje će se građanima istovremeno prezentirati rad Zaklade i dijeliti promotivni materijal.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaklada 'Ana Rukavina' prikuplja sredstava za tipizaciju uzoraka Slika nije dostupna Osniva se humanitarna zaklada Ana Rukavina

Akcija je rezultat suradnje MUP-a i Zaklade započete u svibnju ove godine, otkad su provedene tri akcije u kojima je sudjelovalo više od 150 djelatnika MUP-a.

Zaklada Ana Rukavina poziva građane od 18 do 55 godina starosti koji će u nedjelju posjetiti Jarun da se uključe u tu humanitarnu akciju kako bi proširili Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži i time pomogli u spašavanju ljudskih života.

Dan policije ove se godine održava pod geslom 'Policija na djelu... dođi, vidi, razotkrij', a posjetiteljima će u vremenu od 10 do 18 sati biti predstavljeni najatraktivniji dijelovi rada hrvatske policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene