Most je u saborsku proceduru uputio opoziv ministra rada i mirovinskog sustava Marka Pavića. Kažu da za to postoji više od 700.000 razloga.

Galerija


Na društvenim je mrežama Most nezavisnih lista objavio da su u saborsku proceduru uputili opoziv Marka Pavića za što, kažu, postoji više od 700.000 razloga.

Vezani članci Robert Podolnjak (Foto: Dnevnik.hr) Osipavanje Mosta se nastavlja: Odlazak najavio i Podolnjak te županijski vijećnici iz Sisačko-moslavačke županije Marija Selak Raspudić pridružila se Mostu Most predstavio pojačanje: Pridružila im se Marija Selak Raspudić - ''Demokracija u Hrvatskoj je ugrožena''

''Na antireferendumsku kampanju potrošio je 2 milijuna kuna iz državnog proračuna i tako nastavio protureferendumsku politiku ove Vlade. Ona je bila najvidljivija kod krađe referenduma o izmjeni izbornog sustava, a nastavljena je s mirovinskom reformom'', kažu iz Mosta.
 

Čelnik Mosta Božo Petrov već je ranije potvrdio da su prikupili potpise za Pavićev opoziv, ali i opoziv ministra zdravstva Milana Kujundžića. S upućivanjem u saborsku proceduru su htjeli pričekati jer su ostavili otvorenom mogućnost da Pavić i Kujundžić u međuvremenu odu samoinicijativno. "Lavina je krenula, svaki tjedan ministar jedan", rekao je Petrov. Nakon što je premijer i šef HDZ-a Andrej Plenković najavio rekonstrukciju Vlade, ostavke na mjesto ministara dali su Lovro Kuščević i Goran Marić.