Most je u saborsku proceduru uputio opoziv ministra rada i mirovinskog sustava Marka Pavića. Kažu da za to postoji više od 700.000 razloga.

Galerija


Na društvenim je mrežama Most nezavisnih lista objavio da su u saborsku proceduru uputili opoziv Marka Pavića za što, kažu, postoji više od 700.000 razloga.

Vezani članci Miro Bulj (Foto: Dnevnik.hr) Most traži ostavku župana zbog namještanja natječaja za ravnatelja doma zdravlja: ''Ovo je dokaz da županija nema smisla'' Božo Petrov (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL) Petrov traži ostavku: "Nemoguće je prijeći preko ignorancije i nečinjenja koje su za ministra zdravstva uobičajen način funkcioniranja"

''Na antireferendumsku kampanju potrošio je 2 milijuna kuna iz državnog proračuna i tako nastavio protureferendumsku politiku ove Vlade. Ona je bila najvidljivija kod krađe referenduma o izmjeni izbornog sustava, a nastavljena je s mirovinskom reformom'', kažu iz Mosta.
 

Čelnik Mosta Božo Petrov već je ranije potvrdio da su prikupili potpise za Pavićev opoziv, ali i opoziv ministra zdravstva Milana Kujundžića. S upućivanjem u saborsku proceduru su htjeli pričekati jer su ostavili otvorenom mogućnost da Pavić i Kujundžić u međuvremenu odu samoinicijativno. "Lavina je krenula, svaki tjedan ministar jedan", rekao je Petrov. Nakon što je premijer i šef HDZ-a Andrej Plenković najavio rekonstrukciju Vlade, ostavke na mjesto ministara dali su Lovro Kuščević i Goran Marić.