Marin Miletić
Marin Miletić Foto: Patrik Macek/Pixsell/Pixsell

Saborski zastupnik MOST-a Marin Miletić na svojem se profilu na Facebooku oštro obrušio na Billa Gatesa, direktora tvrtke Microsoft.


"Otpor nije uzaludan", poručio je MOST-ov saborski zastupnik Marin Miletić na svojem profilu na Facebooku. U istoj se objavi, među ostalim, oštro referirao na Billa Gatesa, ali i na Svjetsku zdravstvenu organizaciju. 

"Gates gura jako ideju novog svjetskog tijela u sklopu WHO koje naziva GERM - Global Epidemic Response and Mobilization. Ta fejk naddržavna organizacija bi trebala preuzeti ovlasti upravljanja pandemijama", oštro je poručio Miletić.

Marin Miletić Miletić zaprijetio: "Kad preuzmemo vlast, počistit ćemo one koji su radili protiv hrvatske kulture i katoličke vjere"

Marin Miletić i Zlatko Hasanbegović Pljušte reakcije na njihove izjave: "Imbecilno!", "Za njih i sve ostale neznalice i sebeljube..."

Istaknuo je Miletić kako "famozni soj novog smrtonosnog virusa dolazi u kasnu jesen" i kako to preko kristalne kugle "zna i njemački ministar zdravlja i milijarder bez obraza Gates". 

"Ekipica interesnih skupina koji su derikože građana cijelog svijeta imaju plan da će WHO i taj GERM upravljati državama jer će oni donositi odluke oko zdravlja ljudi", istaknuo je Miletić.

Osvrnuo se i na aktualnu situaciju u Hrvatskoj. "U toj našoj malenoj zemlji od 3 milijuna i zrnce više ljudi, po Ustavu RH vlast proizlazi IZ NARODA i pripada NARODU", upozorio je Miletić te je dodao da su mnogi tirani tijekom burne povijesti "lomili zube o naš narod".

"Slomit ćete i vi i sve vaše sluge", zaključio je, među ostalim, Miletić na svojem profilu na Facebooku.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju