Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nije ga štedio

MOST-ov Marin Miletić oštro se obrušio na Billa Gatesa: Nazvao ga milijarderom bez obraza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saborski zastupnik MOST-a Marin Miletić na svojem se profilu na Facebooku oštro obrušio na Billa Gatesa, direktora tvrtke Microsoft.

"Otpor nije uzaludan", poručio je MOST-ov saborski zastupnik Marin Miletić na svojem profilu na Facebooku. U istoj se objavi, među ostalim, oštro referirao na Billa Gatesa, ali i na Svjetsku zdravstvenu organizaciju. 

"Gates gura jako ideju novog svjetskog tijela u sklopu WHO koje naziva GERM - Global Epidemic Response and Mobilization. Ta fejk naddržavna organizacija bi trebala preuzeti ovlasti upravljanja pandemijama", oštro je poručio Miletić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Status bivšeg vjeroučitelja Miletić zaprijetio: "Kad preuzmemo vlast, počistit ćemo one koji su radili protiv hrvatske kulture i katoličke vjere"

Pročitajte i ovo Andrej Plenković REAKCIJA PREMIJERA, LIJEČNIKA... Pljušte reakcije na njihove izjave: "Imbecilno!", "Za njih i sve ostale neznalice i sebeljube..."

Istaknuo je Miletić kako "famozni soj novog smrtonosnog virusa dolazi u kasnu jesen" i kako to preko kristalne kugle "zna i njemački ministar zdravlja i milijarder bez obraza Gates". 

"Ekipica interesnih skupina koji su derikože građana cijelog svijeta imaju plan da će WHO i taj GERM upravljati državama jer će oni donositi odluke oko zdravlja ljudi", istaknuo je Miletić.

Osvrnuo se i na aktualnu situaciju u Hrvatskoj. "U toj našoj malenoj zemlji od 3 milijuna i zrnce više ljudi, po Ustavu RH vlast proizlazi IZ NARODA i pripada NARODU", upozorio je Miletić te je dodao da su mnogi tirani tijekom burne povijesti "lomili zube o naš narod".

"Slomit ćete i vi i sve vaše sluge", zaključio je, među ostalim, Miletić na svojem profilu na Facebooku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene