Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodao mu priču

OPREZ, PREVARANTI VREBAJU Međimurac tražio posao, a ostao bez nekoliko tisuća kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priči o liječničkom pregledu potrebnom za zapošljavanje povjerovao je jedan Međimurac koji nije samo ostao bez posla već i bez nekoliko tisuća kuna.

Početkom veljače 23-godišnjak s međimurskog područja na jednoj je društvenoj mreži dao oglas putem kojeg je tražio posao. Ubrzo mu se javio potencijalni poslodavac te su dogovorili sastanak.

Pročitajte i ovo Velika akcija Europola. ilustracija EUROPOL u akciji Pala banda koja je izvukla stotine milijuna eura: Obećavali ogromnu zaradu na kanabisu za medicinsku upotrebu Oleg Butković Sukob s predsjednikom Butković odgovorio na izjave o "bratovu poslu s kamionima" i poslao novu poruku

Našli su se na području Čakovca te je mladića 'poslodavac' tražio novac za provođenje liječničkog pregleda, a napomenuo mu je i kako mu može 'srediti' prometne prekršaje uz manju novčanu naknadu.

Mladić je u cijelu priču povjerovao te drugom muškarcu dao nekoliko tisuća kuna. On mu se, pretpostavljate, nakon toga više nije javio, a pokazalo se kako je na društvenoj mreži napravio lažan profil kojim je 'upecao' prevarenog mladića, pišu Međimurske novine.

Prilikom korištenja društvenih mreža budite oprezni, upozorava policija, a prije bilo kakvih zamolbi za novčanom naknadom, pokušajte provjeriti s kakvom osobom ste stupili u kontakt i možete li joj vjerovati ili se radi o prijevari.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene