Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lice s Nove TV

Izbor PUBLIKE: Mislav Bago je NAJPOPULARNIJI hrvatski novinar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Weekend media festivalu danas su predstavljeni rezultati ankete o popularnosti domaćih novinara. Prvo mjesto uvjerljivo je odnio urednik i reporter na Novoj TV, te politički komentator Mislav Bago.

Najpopularniji hrvatski novinar, prema ocijeni gledatelja i čitatelja, je Mislav Bago. Rezultat je to ankete provedene na 1.000 ispitanika u razdoblju od 12.-15. rujna. Istraživanje su proveli Presscut i Media net, a predstavljeno je danas na Weekend Media Festivalu.

Pročitajte i ovo Mislav Bago - 1 PRIJATELJ I BRAT Maja Sever obratila se Bagi dirljivom porukom koja lomi srce: "Mimi, koma je ovo sve. Daj pošalji poruku u grupu da se za*ebavaš" Mislav Bago i Gordan Jandroković Neizbrisiv trag Jandroković: "Bago nikad nije ostavljao javnost bez odgovora. Zato će nam svima nedostajati"

'Do sada sam dobivao puno nagrada, a ova mi je jednako vrijedna. To mi je poticaj da se trudim i napredujem. Priznanje smatram više obvezom nego nagradom jer su o tome odlučivali gledatelji', rekao je Bago.

>> Mislav Bago primio nagradu za najboljeg novinara regije

Mislav Bago u svibnju je dobio nagradu Europskog pokreta u Bosni i Hercegovini novinara regije. To je nagrada koja se dodjeljuje za doprinos podizanju razine profesionalnosti u novinarstvu.

Među Top 20 najpopularnijih novinara smjestilo se još nekoliko poznatih lica Nove TV - Saša Kopljar, Andrija Jarak te Ivana Paradžiković.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene