Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAUČILI NAPAMET

Slučajnost ili? Pogledajte frapantnu sličnost u izjavama HDZ-ovih načelnika o otkazivanju Škorinih koncerata

Ivan Budalić i Mate Čičak (Foto: Dnevnik.hr)
Ivan Budalić i Mate Čičak (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr
Zanimljiva sličnost u odgovorima HDZ-ovih načelnika na pitanje zašto su otkazali koncerte Miroslava Škore.

''Otkazano je više njih, sad točno… mislim da je jedan bio u Našicama, jedan u Rugvici, jedan koncert koji smo htjeli pokloniti gradu Imotskom zbog toga što su moji pokojni roditelji Imoćani, doslovce bez troškova'', rekao je danas Miroslav Škoro.

Pročitajte i ovo Aleksandra Prijović Smjena zbog koncerta Nered zbog Prijović u Zadru: Gradonačelnik će smijeniti direktora dvorane Ilustracija Tužili je organizatori Pula izgubila spor oko zabranjenog koncerta, stigla reakcija gradonačelnika: "Ne odustajemo od svojih argumenata"

Graonačelnik Imotskog Ivan Budalić kazao je o tome: ''Miroslav Škoro je u naš i svoj grad dobrodošao, ali od njegovog tima očekujemo da takve stvari najavi unaprijed i na vrijeme te da poštuju proceduru. Na kraju, kako će tko kombinirati svoje umjetničke gaže i političke ambicije, stvar je svačije osobne savjesti. Grad Imotski u to se nije i neće se miješati''.

Vrlo je sličan odgovor načelnika Općine Rugvica Mate Čička: ''Miroslav Škoro je nakon načelnog dogovora s općinom od pjevača i glazbenika postao političar i objavio svoju kandidaturu za predsjednika RH. Općina Rugvica ni jednom političaru do sad nije plaćala njegov javni nastup, pa neće ni Miroslavu Škoru, dok je kao zabavljač više nego dobrodošao. Kako će tko kombinirati svoje umjetničke gaže i političke ambicije, stvar je svačije osobne savjesti te se Općina Rugvica u to neće miješati".

Upada u oči frapantna sličnost u odgovorima HDZ-ovih (grado)načelnika: rečenica koju smo istaknuli potpuno je jednaka. Ostaje zapitati se - jesu li sve dobili pa naučili napamet?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene